TRANS COLLECTION

Transz vagy? És vannak jó cuccaid, amivel ki tudod fejezni, hogy a közösséghez tartozol?

A ruhaboltokban csak nagyon kevés olyan ruhadarabot találunk, amit kifejezetten a transzok részére készültek. Válogass a grafikáink közül, és alaktisd még egyedibbé: most minden Trans Collection darab egyedileg átszerkeszthető és saját feliratokkal kiegészíthető. 

Nézz szét, hátha akad kedvedre való!

LEGYEN A TIED EGÉSZEN EGYEDI!

1. Minden Trans Collection darab egyedileg átszerkeszthető, így személyesebbé teheted, illetve azt is meghatározhatod, hogy mekkora szivárványt szeretnél viselni magadon. 

2. Ha visszafogottabb terméket keresel, akkor helyezz egy kisebb méretű mintát a szíved fölé. 

3. ha az egyéniségedhez illő, látványosabb darabot keresnél, akkor akár nagyobb méretben a mellkasodra vagy a hátadra is nyomtathatod a mintát. 

4. Ha gondolod, egészítsd ki egy hozzád illő felirattal is, hogy például "STOP Transphobia" vagy egy szabadon választott szöveggel, ami kifejezi azt, hogy ki is vagy valójában.

5. Légy büszke és vonulj ebben a Pride-on! 

6. Végül viseld bátran a hétköznapokon is!

A látványtervek csupán a minták bemutatására szolgálnak. A termékeket (póló, pulóver, bögre, tarisznya stb.), a fazonokat, a méreteket és a színeket a következő oldalon lehet kiválasztani, ahol lesz lehetőség beállítani a minták elhelyezkedését és méretét is:

Ha támogató/hozzátartozó vagy, akkor lepd meg LMBTQI barátodat, kollégádat, vagy ismerősödet ezzel a kis ajándékkal és mutasd meg számára, hogy értékeled, elfogadod és úgy szereted őt, ahogy van.

Vagy rendeld meg itt:

Ha MOST a TRANS COLLECTION mintái közül választasz, azzal egy hazai civil LMBTQI szervezetet is támogathatsz, mert a minta tervezője az ebből a mintából befolyt haszon 10%-át egy ilyen nemes ügy támogatására ajánlja fel.