rOUTe-Shirt

rOUTe-Shirt Collection

Szereted a vasútat? Rendszeresen szoktál vonattal utazni, vagy csak néha? Melyik a kedvenc vasútvonalad? Miért szereted? - El se hinnéd, milyen sokan rajongunk a vasútért!

Ajándékot keresel vasútrajongó ismerősödnek? Keresd ki a webáruházunkból a kedvenc vasútvonalait, állomásait és rendeld meg Neki, (vagy akár magadnak is) egy divatos ruhadarabon, táskán, vagy bögrén! A grfikák egyenként átszerkeszthetők, így akár egy kedves üzenetet, vagy akár egy adott állomásról az indulási időpontokat is felírhatod, hogy igazán hasznos dolog legyen belőle!

A látványtervek csupán a minták bemutatására szolgálnak. A termékeket (póló, pulóver, bögre, tarisznya stb.), a fazonokat, a méreteket és a színeket a webshop oldalán lehet kiválasztani, ahol lesz lehetőség beállítani a minták elhelyezkedését és méretét is:

Ajándékot keresel vasútrajongó ismerősödnek? Keresd ki a webáruházunkból a kedvenc vasútvonalait, állomásait és rendeld meg Neki, (vagy akár magadnak is) egy divatos ruhadarabon, táskán, vagy bögrén!