PRIDE COLLECTION

Már rég óta vágytál valami igazán hozzád illő
szivárványos öltözékre, (vagy kiegészítőre),
de eleged van a divatmárkák tucat-termékeiből? 

Itt az idő, hogy mintáinkból válassz
egy Neked igazán megfelelőt
 és alakítsd kedved szerint!
 

LEGYEN A TIED EGÉSZEN EGYEDI!

1. Minden Pride Collection darab egyedileg átszerkeszthető, így személyesebbé teheted, illetve azt is meghatározhatod, hogy mekkora szivárványt szeretnél viselni magadon. 

2. Ha visszafogottabb terméket keresel, akkor helyezz egy kisebb méretű mintát a szíved fölé. 

3. ha az egyéniségedhez illő, látványosabb darabot keresnél, akkor akár nagyobb méretben a mellkasodra vagy a hátadra is nyomtathatod a mintát. 

4. Ha gondolod, egészítsd ki egy hozzád illő felirattal is, hogy például "Happy Pride!" vagy egy szabadon választott szöveggel, ami kifejezi azt, hogy ki is vagy valójában.

5. Légy büszke és vonulj ebben a Pride-on! 

6. Végül viseld bátran a hétköznapokon is!

A látványtervek csupán a minták bemutatására szolgálnak. A termékeket (póló, pulóver, bögre, tarisznya stb.), a fazonokat, a méreteket és a színeket a következő oldalon lehet kiválasztani, ahol lesz lehetőség beállítani a minták elhelyezkedését és méretét is:

Ha támogató/hozzátartozó vagy, akkor lepd meg LMBTQI barátodat, kollégádat, vagy ismerősödet ezzel a kis ajándékkal és mutasd meg számára, hogy értékeled, elfogadod és úgy szereted őt, ahogy van.

Vagy rendeld meg itt:

Ha MOST a PRIDE COLLECTION mintái közül választasz, azzal egy hazai civil LMBTQI szervezetet is támogathatsz, mert a minta tervezője az ebből a mintából befolyt haszon 10%-át egy ilyen nemes ügy támogatására ajánlja fel.