MOTIVATION COLLECTION


KEY TO SUCCES

Vannak céljaid, amiket szeretnél elérni az életben? Van, hogy úgy érzed, hogy semmi sem sikerül? Mégsem akarod feladni, de nehéz megtalálni a helyes irányt? Tudod mi a siker kulcsa?

Ezt a grafikát azoknak ajánljuk, akik szeretik az egyszerű és rövid motiváló üzeneteket. Akiknek segítenek ezek a frappáns "képletek" abban, hogy az életük jól alakuljon. 

Vedd körbe magad inspiráló üzenetekkel és akkor azokkal nemcsak önmagad számára tudatosítod nap mint nap, hogy a kis lépésekkel is eredményt lehet elérni, hanem azok számára is üzenetet hordozol, akikkel találkozol! Használj egy divatos terméket és mutasd meg a barátaidnak, kollégáidnak, hogy milyen roppant egyszerű dolgokkal is, mekkora eredményeket lehet elérni!


A látványtervek csupán a minták bemutatására szolgálnak. A termékeket (póló, pulóver, bögre, tarisznya stb.), a fazonokat, a méreteket és a színeket a következő oldalon lehet kiválasztani, ahol lesz lehetőség beállítani a minták elhelyezkedését és méretét is:


THE MEANING OF LIFE

Mi az élet értelme?

– erre kereste a választ Viktor Emil Frankl, a koncentrációs tábort megjárt pszichológus. Gondolatainak remek összefoglalása olvasható ebben a két idézetben.

Ha olyan pólót, vagy pulóvert hordasz, vagy ha olyan bögréből iszod a kávéd, esetleg olyan táskát hordasz, amelyen ilyen komoly üzeneteket népszerűsítesz, akkor azzal már tettél valamit a magadért és embertársaidért. Hiszen nemcsak te elmélkedhetsz rajta nap mint nap, hanem azok is elgondolkodhatnak, akikkel találkozol. Használj egy divatos terméket és mutasd meg a barátaidnak, kollégáidnak, hogy mik az igazán fontos és értékes dolgok az életben.



LEGYÉL SZABAD

"Álljunk bele ha kell, bármi jöjjön is el
Legyen szabad a grund" 

Csatlakozz az országos demonstráció sorozathoz, és állj ki te is a pedagógusokért. A kiállásoddal most sok embernek: pedagógusnak, diáknak és szülőnek segíthetsz, bátorítást adhatsz nekik, illetve támogathatod a céljaik elérését.

 Ha olyan pólót, vagy pulóvert viselsz, vagy ha olyan bögréből iszod a kávéd, esetleg olyan táskát hordasz, amelyen ilyen egyszerű üzeneteket népszerűsítesz, akkor azzal már tettél valamit a sikerért. Hiszen nemcsak magad számára tudatosítod nap mint nap, hogy a kis lépésekkel is eredményt lehet elérni, hanem azok számára is üzenetet hordozol, akikkel találkozol. Használj egy divatos terméket és mutasd meg a barátaidnak, kollégáidnak, osztálytársaidnak, hogy miért küzdesz 

A gafika egy jól ismert musical refrénjét és egyben reflektál a minta egy korábbi politikai szereplő híressé vált mondására: O1G! 



LEGYÉL SZABAD

Te is úgy érzed, hogy körülötted mindenki hülye? Akkor ezt a pólót NEKED találták ki! Viseld bátran, és figyeld meg az emberek reakcióit!

Ezzel a pólóval most másokért is kiálhatsz és segíthetsz nekik: pedagógusnak, diáknak és szülőnek segíthetsz, bátorítást adhatsz nekik, illetve támogathatod a céljaik elérését. Ha olyan pólót, vagy pulóvert viselsz, vagy ha olyan bögréből iszod a kávéd, esetleg olyan táskát hordasz, amelyen ilyen egyszerű üzeneteket népszerűsítesz, akkor azzal már tettél valamit a sikerért.


A látványtervek csupán a minták bemutatására szolgálnak. A termékeket (póló, pulóver, bögre, tarisznya stb.), a fazonokat, a méreteket és a színeket a következő oldalon lehet kiválasztani, ahol lesz lehetőség beállítani a minták elhelyezkedését és méretét is: