COCTAIL COLLECTION

I LOVE MOJITO

Szeretsz koktélozni? Melyik koktél a kedvenced? Te is imádod, amikor egy forró nyári éjszakán egy vaditóan izgalmas és gyümölcsös koktélba belekortyolsz?

Ezt a kollekciót azoknak ajánljuk, akik a nyári melegben a hűsítő alkoholos italokat élvezettel fogyasztják. Kitűnő ajándék lehet olyanok számára, akikkel jó felidézni egy izgalmas tengerparti nyári éjszaka hangulatát, vagy egy fergeteges és felejthetetlen partyt.

 Vegyél egy terméket ajándékba a Cocktail Collection mintái közül és ezáltal idézzetek fel egy közös nyári éjszaka fantasztikus emlékeit, vagy egy fergeteges és felejthetetlen partyt. 

Vagy ha koktélt, vagy más alkoholos italt adsz ajándékba, válassz mellé egy stílusos és divatos terméket is a Cocktail Collection grafikái közül, hogy az mindig emlékeztesse a szerettedet, hogy mit kapott Tőled.

A látványtervek csupán a grafikák bemutatására szolgálnak. A termékeket (póló, pulóver, bögre, tarisznya stb.), a fazonokat, a méreteket és a színeket a következő oldalon lehet kiválasztani, ahol lesz lehetőség beállítani a grafikák méretét és elhelyezkedését is: