BE GREEN COLLECTION

Be Green & Switch Off

"Ki mondta, hogy nem tudod megváltoztatni a világot?"

Ez  a Föld napja mozgalom egyik jelmondata. Ha olyan pólót, vagy pulóvert hordasz, vagy ha olyan bögréből iszod a kávéd, esetleg olyan táskát viselsz, amelyen a környezetvédelmet népszerűsíted, akkor azzal már tettél valamit a környezetért. Hiszen nemcsak magad számára tudatosítod nap mint nap, hogy a kis lépésekkel is eredményt lehet elérni, hanem azok számára is üzenetet hordozol, akikkel találkozol. Használj egy divatos terméket és mutasd meg a barátaidnak, kollégáidnak, hogy fontos számodra a környezettudatosság és adj tippeket, milyen egyszerű dolgokkal is, milyen sokat tehetünk a környezetünkért és a Földünkért.

Ha MOST a BE GREEN COLLECTION mintáiból választasz, azzal egy hazai civil szervezetet is támogathatsz, mert a minta tervezője az ebből a mintából befolyt haszon 10%-át egy ilyen nemes ügy támogatására ajánlja fel.

Plant a Tree

"Ki mondta, hogy nem tudod megváltoztatni a világot?"

Ez az egyik jelmondata a Föld napja mozgalomnak. Ha olyan termékekkel veszed körül magad, amelyekkel a környezetvédelmet hírdeted, akkor már azzal is tettél valamit a Földünkért. Mert azok számára is üzenetet hordozol, akikkel találkozol. De önmagad miatt is fontos lehet, hogy tudatosíthasd nap mint nap, hogy a kis lépésekkel is eredményt lehet elérni. Szerezz be magadnak, vagy barátodnak, vagy kollégádnak egy igazán divatos terméket és mutasd meg az ismerőseidnek, és a világnak, hogy fontos számodra a környezettudatosság. Adj tippeket, milyen egyszerű dolgokkal is, milyen sokat tehetünk a környezetünkért és a bolygónkért.  

A látványtervek csupán a minták bemutatására szolgálnak. A termékeket (póló, pulóver, bögre, tarisznya stb.), a fazonokat, a méreteket és a színeket a következő oldalon lehet kiválasztani, ahol lesz lehetőség beállítani a minták elhelyezkedését és méretét is: